Thursday, May 29, 2008

Παύλος Παυλίδης Και B-Movies τραγουδούν για το Περιβάλλον

H Π.Ε. Πράξις ,o Όμιλος Unesco Σερρών ,την Παρασκευή 30 Μαΐου ,διοργανώνουν συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη Και Τους B-Movies στο Μπαρ Otro.
Ο Παύλος Παυλίδης ,ένα από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με αφορμή την επανακυκλοφορία του album του «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα» (Remastered - Ted Jensen / Sterling Studios) αλλά και την επερχόμενη -ζωντανά ηχογραφημένη στην Ερμούπολη της Σύρου - δισκογραφική δουλειά εμφανίζεται στην πόλη μας. Στην σκηνή ο Παύλος Παυλίδης θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο και συναρπαστικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών .
Το πρόγραμμα , δε αυτό παρουσιάστηκε με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία το χειμώνα που μας πέρασε σ’γνωστη αθηναϊκή μουσική σκηνή. Τον Παύλο Παυλίδη στην σκηνή συνοδεύουν οι μουσικοι , Aρης Χατζησταύρου (ηλεκτρική κιθάρα), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα), Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα).
Η συναυλία αφιερώνεται στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μέσα από το *Δρόμο του ιερού ποταμού Στρυμόνα*

Η συναυλία ξεκινάει ,αυστηρώς, στις 22:00
Ο χώρος κλιματίζεται.

Euro FARE 2008

H Euro FARE είναι έτοιμη να υποδεχθεί στην Βασιλεία το EURO 2008 της UEFA
Συμμετέχει και η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ. Η FARE αναμένει με ενδιαφέρον την έναρξη του Η εκστρατεία θα φθάσει στο αποκορύφωμά της στους ημιτελικούς στη Βιέννη και τη Βασιλεία, όπου οι τέσσερις αρχηγοί των ομάδων θα παραδώσουν ένα μήνυμα αντιρατσισμού που θα μπει στα σπίτια μέσα από την ΤV σ όλο τον κόσμο
. Έξω από τα στάδια το παιχνίδι `Street-Kick θα περιοδεύσει και στις πέντε διοργανώτριες πόλεις με ένα πρόγραμμα της συμμετοχής φορέων και κοινοτήτων της εθνικής μειονότητας. Για να υποστηρίξει αυτό, η FARE θα χρησιμοποιήσει την εξοικείωσή της με μια σειρά οργάνων ελέγχου στα παιχνίδια.
Μια πολύγλωσση άμεση διαφήμιση θα τρέξει παράλληλα με μια ηλεκτρονική καμπάνια για να εκθέσει το ρατσισμό και τη διάκριση.
Οι πρεσβείες των ομάδων θα έχουν οργανώσει, σε κάθε διοργανώτρια πόλη σε σημαντικά σημεία κέντρα πληροφόρησης για να βοηθούν τους φίλαθλους τους.
Η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ θα παρευρεθεί στην επίσημη έναρξη της Αντιρατσιστικής εκστρατείας με την πρόεδρος της κ Καίτη Εμμανουηλίδου και 6 μέλη της θα υποστηρίξουν εθελοντικά σ όλο το πρωτάθλημα τις προγραμματισμένες δράσεις της οργανωτικής επιτροπής για τον αντιρατσισμό
Η Unite Against Racism μέλος της οποιας είναι η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ από το 2002 ,σε συνεργασία με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, τους βετεράνους διεθνείς (FSI) και με την υποστήριξη της UEFA πραγματοποιεί όλες τις προαναφερόμενες δραστηριότητες για τους διακινούμενους φιλάθλους στην Αυστρία και την Ελβετία

Thursday, May 22, 2008

Διεθνής Ημέρας Βιοποικιλότητας και Γεωργίας 2008



Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ, O Όμιλος Σερρών για UNESCO,ο Δήμος Εμμανουήλ Παπά, η Αστροπύλη, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών, η Οικολογική Κίνηση Σερρών, η Κοινότητα Άνω Βροντού, η Team for the World, συμμετέχουν στον εορτασμό της Διεθνής Ημέρας Βιοποικιλότητας 2008
Το θέμα της χρονιάς είναι *Βιοποικιλότητα και Γεωργία*
-Επίσης θα δημιουργήσουν σε YouTube την ζωή της λίμνης Κερκινης ,και τον χρυσαετό του Μπέλες στους πρόποδες της Λίμνης .
-Το 2003 η ΠΡΑΞΙΣ , στο κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρουσιάσει η κάθε περιοχή της , τα πουλιά που βρίσκονται υπό εξαφάνιση στις περιοχές που χρόνια είχαν παρουσία ανταποκρίθηκε και παρουσίασε το ζευγάρι του χρυσαετου του Μπέλες.
Η Λίμνη Κερκίνη εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας της βιοποικιλοτητας της τα δε τέσσερα προαναφερθέντα είδη ανήκουν στην Βιοποικιλότητα του Νομού Σερρών και επανειλημμένα με την προτροπή των υπεύθυνων των περιοχών και φορέων του Νομού έχουν προτρέψει τους φορείς για να πάρουν μέτρα για την προστασίας τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 10-13.π.μ στην πλατεία Ελευθερίας. Το απόγευμα θα μεταφερθεί στην πλατεία του Ν Σουλίου.
Η Ημέρα θα κλείσει με την συναυλία της Μελίνα Ασλανίδου και Ραλλία Χρηστίδου που θα πραγματοποιήσει ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Χρυσού με την υποστήριξη του Δ Εμμανουηλ Παπα
Ο Όμιλος θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την ημέρα που πραγματοποιείται στην Βόννη στο Work table των NGO όπου συμμετέχουν όλες οι μεγάλες οργανώσεις του κόσμου στις οποίες από το 2003 είναι μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου CountDow-2010-Save Biodiversity της EU και του IUCN .

Tuesday, May 20, 2008

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ και ελιά.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ και ελιά.

Η ύπαρξη της ΕΛΙΑΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας από τους μυθολογικούς χρόνους μέχρι σήμερα.
Σηματοδοτεί μέσα από την πορεία των χιλιάδων χρόνων την ειρήνη, την υγεία, τη δόξα, την αναγνώριση, την ανάπτυξη, την καρποφορία, την πρόοδο.
Η Π.Ε. ΠΡΑΞΙΣ , στο πλαίσιο του προγράμματος « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΚΟ ΕΛΙΑΣ» αναδεικνύει , κατά την *Παγκόσμια μέρα βιοποικιλοτητας 2008,* όλα τα παραπάνω στοιχεία που μπορεί να επηρεάζουν αναπτυξιακά και περιβαλλοντικά τον τόπο μας, και ευαισθητοποιούν κυρίως τους νέους και τα παιδιά για την ύπαρξη και τη χρήσης της Ελιάς για ένα υγιεινό, καθαρό και καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας.
Στην πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Ν. Σουλιου , του Δήμου Εμμ. Παπά, παρουσιάζεται έκθεση με αυτό το θέμα, το απόγευμα της 22ας Μαΐου στις 7 η ώρα το απόγευμα.
Η Π.Ε ΠΡΑΞΙΣ πραγματοποιεί την δράση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) του Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και του Σχεδίου Δράσης με τίτλο « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΚΟ ΕΛΙΑΣ»»

Monday, May 19, 2008

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας, με θέμα *Βιοποικιλότητα της Λίμνης Κερκίνης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ

22 Μαΐου 2008
Η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Βιολογικής Ποικιλομορφίας, η οποία έχει οριστεί από τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιοποικιλότητα ως η 22η Μαΐου, προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα *Βιοποικιλότητα της Λίμνης Κερκίνης* με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και του πλούτου της βιοποικιλότητας του τόπου μας, δηλαδή των ειδών της πανίδας, της χλωρίδας αλλά και των οικοσυστημάτων, μέσω της τέχνης της φωτογραφίας.
Μέσω του Διαγωνισμού ελπίζουμε να διεισδύσει στο ευρύ κοινό η έννοια της βιοποικιλότητας και ότι θα αποτελέσει ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, για τους κινδύνους που διατρέχει η βιοποικιλότητα, όχι μόνο του τόπου μας αλλά και όλου του πλανήτη, καθώς επίσης και για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε για την προστασία της.
1ο βραβείο: 1 Φωτογραφική Μηχανή
2ο βραβείο: 1 ετήσια Συνδρομή της National Geographic
3ο βραβείο: 1 βιβλίο
Επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στην τελετή βράβευσης
Θέμα των φωτογραφιών είναι το περιβάλλον της Λίμνης Κερκίνης, δηλαδή τα ζώα, τα φυτά, αλλά και οι οικότοποί της.
Η επιλογή των φωτογραφιών θα βασιστεί στη δημιουργικότητα και τη σύνθεση και όχι απλά στη φωτογραφική καταγραφή του οικοσυστήματος.
Π.Ε ΠΡΑΞΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ 2008
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

1. Στο διαγωνισμό θα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο έγχρωμες όσο και μαυρόασπρες φωτογραφίες.
2. Ψηφιακές φωτογραφίες που έχουν αλλοιωθεί μέσω σχεδιαστικού προγράμματος, σε βαθμό μετατροπής της φωτογραφικής φύσης του έργου σε ψηφιακή ζωγραφική, θα αποκλείονται.
3. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι και τρεις (3) φωτογραφίες ο κάθε ένας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 30εκ. Χ 45εκ. (+/- 3εκ.). Αποδεκτές θα γίνονται και τετράγωνες φωτογραφίες στα πλαίσια των πιο πάνω διαστάσεων.
Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί εργαστηρίου και όχι σε χαρτί εκτύπωσης inkjet.
4. Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός του έργου που θα υποβάλει.
5. Τις φωτογραφίες θα αξιολογήσει Κριτική Επιτροπή που θα καθοριστεί από επαγελματίες φωτογράφους της πόλης μας Οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής θα είναι οριστικές και αμετάκλητες.
6. Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των φωτογραφιών είναι η 30-11-2008 2008. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία του φορά Σελεύκου 8 Σέρρες 62123 στην πιο πάνω ημερομηνία ή να αποστέλλονται στην προαναφερόμενη διεύθυνση.
7. Στην κάθε φωτογραφία θα πρέπει να αναγράφεται σε αυτοκόλλητη ετικέτα, το όνομα, το τηλέφωνο, η διεύθυνση του δημιουργού και ο τίτλος της φωτογραφίας.
8. Σε περίπτωση που δεν ξεχωρίζει η άνω πλευρά της φωτογραφίας, να σημειώνεται με το σημάδι του βέλους ( ) προς τα άνω, στο πίσω μέρος της φωτογραφίας.
9. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους.
10. Θα επιδοθούν τα ακόλουθα βραβεία: 1 φωτο μηχανή για την πρώτη επιλογή, ετησια συνδρομη National Geographic για την δεύτερη και από € 1 βιβλίο για την τρίτη επιλογή.
11. Οι νικητές θα ανακοινωθούν δια του τύπου και θα εκτεθούν στην 8η Μαθητιάδα το 2009 Στην εκδήλωση θα εκτεθούν όλες οι επιλεγμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού.
12. Η ΠΕ.ΠΡΑΞΙΣ θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε φωτογραφία που θα υποβληθεί στο διαγωνισμό για οποιαδήποτε δραστηριότητά της επιθυμεί. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν εκθέσεις, εκδόσεις ημερολογίων ή έντυπα προβολής της Υπηρεσίας. Στις δραστηριότητες αυτές θα γίνεται πάντα ονομαστική αναφορά στο δημιουργό του έργου.

13. Η υποβολή φωτογραφιών στο διαγωνισμό θα σημαίνει αποδοχή όλων των όρων του και η μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τους πιο πάνω κανονισμούς θα συνεπάγεται με αποκλεισμό από το διαγωνισμό.

Η Π.Ε ΠΡΑΞΙΣ πραγματοποιεί την δράση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) του Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην κ Δήμητρα Τσακίρη , στα τηλέφωνα 2321020593 και 6949208942

Friday, May 16, 2008

International Day for Biological Diversity 2008

P.E. PRAXIS will be celebrating the International Day for Biological Diversity 2008
This year’s topic: “Biodiversity and Agriculture”
Throughout time human civilizations developed and adapted in different environments, discovering, exploiting and alternating heterogeneous biological resources. Many areas of the planet and their biodiversity character that today seem ‘natural’ have been shaped by the influence of long term human interference (the settlement of human populations, agriculture, cattle / stock raising practices, exploitation and transportation of natural resources etc.)
Biodiversity research distinguishes between four different levels – genes, species, ecosystems and civilizations – that describe and analyze different, albeit interdependent, aspects of live systems.
a-This day began one National foto competition about biodiversity Kerkini lake.
b-PRAXIS will present at the central square of Serres an exhibition about the under- extinction bird lost in Kirkini lake and Chrysaetos, Lutra and Lavandula. All this species belong to the biodiversity of the Prefecture of Serres and many times responsible people have urged local authorities to take measures for the protection of these species.
c- The coordinator Dimitra Tsakirh and two volunteers of PRAXIS, Amir Abdelhalim from Egypt and Cecilia Halldin from Sweden, will present a half an hour long show at the local radio station Rodon FM and will present this year’s campaign on the Internet.
d- Furthermore, they will create a video about the *Kerkini Lake and Biodiversity*, Chrysaetos of Mount Belles, which they will upload on YouTube. In 2003 PRAXIS presented, after the European Union’s invitation, the birds under extinction in Serres, birds that had a long presence in the area. Today in Kerkini Lake has more bird is lost and mount Belles at the borders of Kerkini Wetland we can find only one couple of the Chrysaetos.

Διεθνής Ημέρας Βιοποικιλότητας 2008

Η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ θα συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνής Ημέρας Βιοποικιλότητας 2008
Που φέτος έχει θέμα *Βιοποικιλοτητα και Γεωργία*

Στο πέρασμα του χρόνου ανθρώπινοι πολιτισμοί αναπτύχθηκαν και προσαρμόστηκαν σε διαφορετικά περιβάλλοντα, ανακαλύπτοντας, αξιοποιώντας και τροποποιώντας ετερογενείς βιολογικούς πόρους. Πολλές περιοχές του πλανήτη, και κατ' επέκταση η βιοποικιλότητα που τις χαρακτηρίζει, που σήμερα φαίνονται "φυσικές" έχουν διαμορφωθεί υπό την -επίδραση μακροχρόνιων ανθρωπογενών επεμβάσεων (εγκατάσταση ανθρώπινων πληθυσμών, γεωργοκτηνοτροφικές εφαρμογές, εκμετάλλευση και μεταφορά φυσικών πόρων κ.ά.).

Προσεγγίζοντας τη βιοποικιλότητα, διακρίνουμε τέσσερα επίπεδα μελέτης της - γονίδια, είδη, οικοσυστήματα και πολιτισμοί - που περιγράφουν και αναλύουν διαφορετικές, αν και αλληλοεξαρτώμενες, πλευρές των ζωντανών συστημάτων.
Η συμμετοχή της ειναι με:
-Προκυριξη Πανελληνιου διαγωνισμού φωτογραφίας με θεμα την *Βιοποικιλοτητα της Λίμνης Κερκίνης* η οποια βρίσκεται στους προποδες του βουνού Μπελλες
-Θα παρουσιάση έκθεση για την βιοποικιλότητα της Λίμνης Κερκίνης και την υπο εξαφάνιση Χρυσαετου ,Βίδρας, και Λεβάντας.
Η Λίμνη Κερκίνη εδω και χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα βιοσιμοτητας της βιοποικιλοτητας της τα δε τρία είδη ανήκουν στην Βιοποικιλότητα του Νομού Σερρών και επανειλημμένα με την προτροπή των υπεύθυνων των περιοχών έχουν προτρέψει τους φορείς γι να πάρουν μέτρα για την προστασίας τους.
-Η συντονίστρια Δήμητρα Τσακιρη και οι δυο εθελοντές της ΠΡΑΞΙΣ Amir Abdelhalim από την Αίγυπτο και Cecilia Halldin από την Σουηδία θα πραγματοποιήσουν ημίωρη εκπομπή στο τοπικό Ραδιοφωνικό σταθμό Rodon Fm και θα παρουσιάσουν την καμπάνια του έτους στο διαδυκτιο .
-Επίσης θα δημιουργήσουν σε YouTube την ζωή της λίμνης Κερκινης ,και τον χρυσαετό του Μπέλες στους προποδες της Λίμνης .
Το 2003 η ΠΡΑΞΙΣ παρουσίασε στο κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρουσιάσει η κάθε περιοχή τα πουλιά που βρίσκονται υπό εξαφάνιση στις περιοχές που χρόνια είχαν παρουσία. Σήμερα στην λιμνη μεγαλες ομαδες πουλιων ειναι υπο εξαφανηση ,στο βουνό Μπέλες στις παρυφές της Λίμνης Κερκίνης έχει μείνει μόνο ένα ζευγάριχρυσαετών.

Tuesday, May 13, 2008

Έκθεση Φωτογραφίας- *Ο δρόμος της ελιάς*

Έκθεση Φωτογραφίας
*Ο δρόμος της ελιάς*
9-14 Μαΐου 2008
Στην Πρώτη Σερρών
στα πλαίσια της *7ης Μαθητιάδας *

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα *Ο δρόμος της ελιάς* πραγματοποιεί η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης με τίτλο
“ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΙΑΣ”
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο : «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) του Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και ΕΚΤ–ΕΥΕ
Οι φωτογραφίες είναι από τους συμμετέχοντες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα που πήραν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με θέμα την –Ελιά- απο την UNESCO Σερρών
Στην κεντρική πλατεία της Πρώτης στους εκθεσιακούς χώρους που δημιουργήθηκαν για τις πολιτιστικές δράσεις στα πλαίσια της *7ης Μαθητιάδας *οι 1200 μαθητές από όλη την Ελλάδα και 24 σχολεία της Ομογένειας ,γνωρίζουν την διαχρονική ιστορία του ελαιοδένδρου με τους μύθους του, την πολιτιστική του διαδρομή ,την οικονομική συνεισφορά του στην οικονομία, στην συμβολή του στον αθλητισμό
Διάρκεια έκθεσης 9 – 14 Μαΐου 2008

Saturday, May 10, 2008

WORLD MIGRATORY BIRD DAY 2008

Οι φορείς ,Όμιλος Σερρών για UNESCO και ΠΡΑΞΙΣ συμμετέχουν στην WORLD MIGRATORY BIRD DAY 2008 με της παρακάτω δράσεις

# Βράβευση του σχολείου ΤΕΕ Νιγρίτας που παρουσίασε το θέμα *Ο πελαργός στην περιοχή της Νιγρίτας *Τρόπος ζωής ενός αποδημητικού πουλιού .Λήψη μέτρων κατά της μείωσης του πληθυσμού*

# Παραγωγή YouTube τωn εθελοντών του προγράμματος Youth –EVS- Europe και την περιβαντολλογο Δημητρα Τσακιρη

# Ραδιοφωνική μουσική εκπομπή από τους εθελοντές αφιερωμένη στην WORLD MIGRATORY BIRD DAY 2008 στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας www.rodonFm.net

www.unescoserron.org
www.unescoserron.blogspot.com

www.praxisgreece.org
www.praxisgreece.blogspot.com