Monday, June 02, 2008

Τεχνολογία και Περιβάλλον

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2008 η Π.Ε.ΠΡΑΞΙΣ θα παρουσιάσει στην πλατεία Ελευθερίας το πόσο η τεχνολογία επηρεάζει την καθημερινή ζωή όλων των παιδιών ανεξάρτητα των ικανοτήτων τους.
Πως το τεχνολογικό περιβάλλον βοηθά παιδιά που ασχολούνται με τα κομπιούτερ ή με τα βίντεο παιγνίδια και πως σαφώς αναπτύσσουν μια μεγάλη ικανότητα που τους δίνει την δυνατότητα να ελέγχουν και να συμμετέχουν σε μια διαδικασία συζήτησης ή να αντιλαμβάνονται κάποια γεγονότα πολύ γρηγορότερα σε σχέση με άλλα παιδιά.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) του Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ Η/Υ»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην κ Μαρία Εμμανουηλίδου, στα τηλέφωνα 2321058800 και 6932755008.

Η Π.Ε Πραξις συμμετέχει στην Πράσινη Βδομάδα του Δήμου Σερρών μαζί με άλλους φορείς του Δήμου Σερρών στην πλατεία Ελευθερίας για 3 ημέρες ( 3-4-5 Ιουνίου 2008 )

No comments: