Friday, July 29, 2011

*Αθλητισμός και Υγεία * συμμετείχε η ΠΡΑΞΙΣ στην Σλοβενία



Μια ομάδα  έντεκα νέων από τις Σέρρες ,με τρεις άλλες ομάδες από  Ιταλία Ισπανία συναντήθηκαν στη Σλοβακία στις 7 Ιουλίου και συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με θέμα *Υγεία και Αθλητισμός*
 Έζησαν και εργάστηκαν από κοινού έως τις 15 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου κάθε ομάδα παρουσίασε τον πολιτισμό των χωρών τους, παραδοσιακά παιχνίδια καισπορ. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε μια  ευρωπαϊκή συνάντηση Champioship στο βόλεϊ.

Είχαμε
πολλή κέφι και δημιουργικότητα για διασκέδαση ,προσπαθήσαμε  να δημιουργήσουμε ενδιαφέρουσες διαφορετικές δραστηριότητες. Επίσης απολαύσαμε  την επίσκεψή μας στην όμορφη πόλη της Μπρατισλάβα και το συναρπαστικό κέντρο της περιοχής με το ιστορικόκάστρο.

 Είχαμε την ευκαιρία να εξασκήσουμε  τα Αγγλικά μας. Βρήκαμε πολλούς τρόπους, ώστε τα 44μέλη των ομάδων να επικοινωνήσουν και έχουμε γίνει  τώρα καλοί φίλοι.

Ως αποτέλεσμα
... τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε στην Μπρατισλάβα ... θέλουμε να τρώμε κοτόπουλο ... θέλουμε να πάμε σε παμπ στο Casey τη νύχτα ... θέλουμε να κάνουμε όλα αυτά ταπράγματα και πάλι .... .!
 
Συμμετείχαν από τις Σέρρες ο Σίμος Πολίτης, Γιάννης Μο , Θανασης πάοκ, Θανάσης Φεγγο, Νίκος Πανταζής Στέφανος Μιτηλιναίος  αρχηγός της ομάδος ο Ηλίας Τριανταφύλλου και Βένια Βαζιργιάννη .Leadership & Coaching  του προγράμματος η Μαρία Εμμανουηλίδου

No comments: