Tuesday, January 10, 2012

Every mοnth with PRAXIS-The Great Migration Game: Sea Turtle Tracking in Bonaire


Το μεγάλο ταξίδι της Μετανάστευσης.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα σχολεία από την ΠΡΑΞΙΣ.
Δημιουργήστε ένα σελιδοδείκτη παίρνοντας το ερέθισμα από το YouTube που Πρόσφατα, το Google Earth με την ομάδα  Outreach  έχει ακολουθήσει έναν άλλο τύπου ταξιδιού μεγάλης απόστασης:
*Jklynn, η θηλυκή θαλάσσια χελώνα Hawksbill, και η ετήσια μετανάστευση της*
Το ταξίδι της Jklynn είναι διαθέσιμο σε όλους - χάρη στις προσπάθειες του WIDECAST, η Ευρύτερη Καραϊβική Θάλασσια  χελώνα  με το Δίκτυο Διατήρησης και την υποστήριξητης Google Earth Outreach Developer Grant. Χρησιμοποιώντας το Google Maps API, που έχει αναπτύξει το «μεγάλο παιχνίδι ρευμάτων» ώστε να ακολουθήσει τις κινήσεις των Jklynn  της παρακολούθησης της ταξίδι διαδραστικό για τους φοιτητές σε Bonaire. Καλούμε τους μαθητές γυμνασίου να συμμετέχουν στην πρόβλεψη, στο που οι θαλάσσιες χελώνες θα καταλήξουν μετά από την περίοδο ωοτοκίας. Για την συμμετοχή τους θα έχουν  την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία.

Η μετανάστευση άρχισε τον Οκτώβριο του 2011, όταν η Jklynn ήταν εφοδιασμένη με ένα δορυφορικό πομπό από τον φορέα Bonaire της Θαλάσσιας Χελώνας Διατήρηση. Η μελέτη έχει στόχο να βελτιώσει την κατανόησή μας για τις μεταναστευτικές οδούς και περιοχές ωοτοκίας των χελωνών Hawksbill. Jklynn .Εχει ένθετα και τα αυγά που πολλές φορές μακριά από Klein Μπονέρ, με 86 μαθητές με αγωνία παρακολουθούν την πρόοδό της. Τώρα, αυτή είναι πια σε καλό δρόμο και καλούμε μέσα από το Google Earth Outreach Developer Grant με τους συμμετέχοντες  μαθητές  μας να μαντέψουμε σε κάθε βήμα τους το τρόπο επιβίωσης της!
Με το τέλος του προγράμματος θα δοθεί στους μαθητές δίπλωμα συμμετοχής και μία φωτογραφική μηχανή στην τάξη.
Ο καλύτερος σελιδοδείκτης που θα παραχθεί θα εκτυπωθεί από την ΠΡΑΞΙΣ και θα δοθεί σ όλα τα παιδιά του σχολείου εκ μέρους της τάξης που συμμετείχε στο σχολείο 

No comments: