Tuesday, August 07, 2012

Λάβετε μέρος. Πείτε τη γνώμη σας. Συνεργαζόμαστε με τους νέους! Διεθνής Ημέρα Νεολαίας 2012 Google ,στέκια+ συνεργασία!


Ελάτε μαζί μας στον εορτασμό της  Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας 2012 * *Oικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου: Η συνεργασία με τη Νεολαία*, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας  στα  έξι Google στέκια +συνεργασίας που θα πραγματοποιηθούν  στις 8,9 και 10 Αυγούστου 2012!
Συμβάλετε στην αλλαγή!
Γιατί όλη αυτή η επικοινωνία;
Ως μέσο για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας  2012, η ​​οποία εμπίπτει επίσημα την Κυριακή 12 Αυγούστου,η   DESA του  ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει μια σειρά από έξι Google στέκια +συνεργασία, που θα πραγματοποιηθούν στις  8, 9 και 10 Αυγούστου με θέματα που σχετίζονται με τους τομείς προτεραιότητας του Πενταετές προγράμματος του Γενικού Γραμματέα για δράση και  ανάπτυξη ενός προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών .
Σχέδιο Δράσης για τη Νεολαία, και συγκεκριμένα:
Απασχόληση, Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση, συμπεριλαμβάνοντας τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία. Πολιτική ένταξη. Ιθαγένεια. Προστασία των δικαιωμάτων.
Συμμετοχή στο  https://www.surveymonkey.com/s/BFKH85W

Για να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με τα θέματα, δείτε τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιούνται για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας με εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών για το πώς να συνεργαζόμαστε καλύτερα για τη νεολαία σε αυτούς τους στόχους
Γιατί όλα αυτά ; Πιστεύουμε στην συμμετοχή σας σε μια έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη ενός συστήματος ευρύτερου σχεδίου δράσης για τη νεολαία μας που κατέχουν μια σειρά από συζητήσεις σχετικά με τους θεματικούς τομείς που διέπουν την ανάπτυξη του σχεδίου.
Αυτά τα στέκια  θα τραβήξουν  την προσοχή πιστεύουμε σ όλο και περισσότερους φορείς και άτομα  ώστε χέρι χέρι να κτίσουμε συνεργασίες με τους νέους.
Ποιος και πως συμμετέχει ;
Χρησιμοποιώντας το διαλογικό φόρουμ του Google + Στέκι. Κάθε Στέκι θα φιλοξενήσει 5-6 συμμετέχοντες που κυμαίνονται από εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών, τα κράτη μέλη, ο ιδιωτικός τομέας, τα πανεπιστήμια και φυσικά οι ίδιοι οι νέοι. Παρακολουθήστε αυτό το χώρο, όπως θα σας ενημερώσουμε!
Πότε , Στέκια, Θέματα Ημερομηνία
Πολιτική ένταξη 8 Αυγ 11:00, EST
Ιθαγένεια 8 Αυγ14:00, EST
Εργασία 9 Αυγούστου11:00, EST
Επιχειρηματικότητα 9 Αυγούστου14:00, EST
Εκπαίδευση 10 Αυγ 11:00, EST
Εκπαίδευση σχετικά με τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία
10 Αυγ14:00, EST

Λάβετε μέρος, πείτε τη γνώμη σας!
Ακολουθήστε τα στέκια!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα στέκια + Google εδώ

 https://plus.google.com/u/0/104158924758626757436/posts
και να συμβάλετε με  τις ερωτήσεις σας στους συνομιλητές μας μέσω Twitter και Facebook:
Twitter - @ # un4youth IYD2012
Facebook - https://www.facebook.com/UNyouthyear

Γιορτάστε την Ημέρα. Έχετε μια επιτυχημένη συνεργασία που θέλετε να μας πείτε ή μια συγκεκριμένη σύσταση που θα θέλατε να μοιραστείτε;
Στείλτε μας τις ιστορίες σας και τις συστάσεις σας στο: youth@un.org~~V
Περισσότερα
http://social.un.org/index/Youth/InternationalYouthDay/IYD2012.aspx

Ο Όμιλος Σερρών για Unesco με το Club Youth Serrron for UNESCO και ΠΡΑΞΙΣ θα συμμετέχουν στην ημέρα με τον πολλαπλασιασμό της προώθησης της έρευνας  https://www.surveymonkey.com/s/BFKH85W
των Ηνωμένων Εθνών μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, την δε ευθύνη έχουν ,η Θέλμα Πολούα, ο Ακης Μακαράς, οι  Αδελφές Ταμπάσκου,Ηλίας Τριανταφύλου.
Την e-campaign θα υποστηρίξουν επίσης  μέσα από σποτ και ραδιοφωνικής εκπομπής στο www.rodonfm.net  οι νέοι μας με την υποστήριξη των ευρωπαίων εθελοντών Ola Grabowska ,Katia Siebert , Rafael Zygula,
Περισσότερα
http://www.un.org/esa/socdev/unyin/iyd2012.html

No comments: