Monday, June 23, 2014

AGIT POP. training cource Lorca Spain. 8-16 September (AGIT POP. κατάρτιση μαθήματος Λόρκα της Ισπανίας. 8 - 16 Σεπ)

Η νέα περίοδος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΡΑΞΙΣ ξεκινά.
Το παρακάτω πρόγραμμα στην Ισπανία, αναφέρεται σε νέους πάνω από 18 χρονών.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στείλτε συμπληρωμένη την αίτηση με τον τίτλο του προγράμματος στο εμαιλ πράξη @ praxisgreece. com
AGIT - POP
8ο - 16 TH Σεπτέμβριος 2014 (LORCA, MURCIA) ΙΣΠΑΝΙΑ
Από την Praxis - ΕΛΛΆΔΑ (3 συμμετέχοντες)
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο:
Τα θέματα που αντιμετωπίζονται στην πορεία θα είναι: το φύλο και το φύλο, τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, τη θηλυκότητα και την αρρενωπότητα στην ποπ κουλτούρα, τη ρομαντική αγάπη σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μη ετεροφυλοφιλικής σεξουαλικής και συναισθηματικής προσανατολισμούς, την πραγματικότητα μας και την πραγματικότητα των νέων μας, νέα δημιουργία ρόλων, και την ποπ κουλτούρα υλικά.
Αυτή είναι η αφετηρία της ένα μακρύ ταξίδι, όλοι είστε γεμάτοι κίνητρα και τις προσδοκίες και εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για το έργο που πρόκειται να εγκριθεί και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να μας ως διοργανωτές δραστηριοτήτων για νέους.
Σας ενθαρρύνουμε να κρατήσει κίνητρα και ενεργό από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου (και όχι μόνο) και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην προβολή, την ανταλλαγή όλων των πληροφοριών σε ιστοσελίδες σας, αν το σχέδιο εγκριθεί τελικά, για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και την αξιολόγηση κάθε βήμα του έργου.
ΠΛΑΙΣΙΟ
Σήμερα οι νέοι ακούσουν για την ισότητα των φύλων και να σκεφτούμε ότι ως επιθυμητή τιμή. Ωστόσο, η συναισθηματική εκπαίδευση τους έχει οδηγήσει από κόμικς, γενικά ταινίες και παιχνίδια, τα οποία παρουσιάζουν τα ίδια παραδοσιακούς ρόλους και τις σχέσεις που ενισχύουν την ανισότητα και τις διακρίσεις. Είναι σημαντικό για έναν εργαζόμενο της νεολαίας να ξέρετε πώς να ασχοληθεί με αυτά τα υλικά και πώς να λάβουν τα πλεονεκτήματα για να βοηθήσει τους νέους δημιουργία νέων προτύπων συμπεριφοράς, τη φιλία, την αγάπη, και να τους παρακινήσει να αναπτύξουν ένα κοινωνικό ιστό που εμποδίζουν τους φοιτητές από το να πέσουν έξω από το σχολείο .
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Agit-pop είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους νέους εργαζόμενους, τους νέους και τους φορείς που εργάζονται με νέους. Ο κύριος στόχος του έργου είναι η δημιουργία εργαλείων για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων των φύλων, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις παγίδες της ρομαντικής αγάπης, και να ενθαρρύνουν την ανεκτικότητα έναντι των διαφορετικών μοντέλων συναισθηματικότητα μέσω δημοφιλή υλικά καλλιέργειας. Μέσω του μαθήματος αυτού που θέλουμε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους ρόλους των δύο φύλων επιστρέψει στην ομαλότητα και να ενθαρρύνουν την ενεργό, επιχειρηματική, και υπεύθυνη γυναικείους ρόλους? οι δύο κύριες αιτίες της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και της εργασίας φροντίδα μετά τον άρρωστο και ρομαντική αγάπη, δύο στοιχεία που συνδέονται στενά με genre ρόλους και να συνεχιστεί για γενιές. Οικονομική εξάρτηση και το ρομαντικό ιδεώδες της αγάπης είναι δύο από τις αιτίες της βίας με βάση το φύλο, μια μάστιγα που καταστρέφει ολόκληρο τον κόσμο.
Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Puntas DE Calnegre:
Cabo Cope και Puntas de Calnegre είναι μια προστατευόμενη περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των πόλεων του Λόρκα και Águilas στη Μούρθια της Ισπανίας. Είναι ανακηρύχθηκε Φυσικό Πάρκο από τη νομοθεσία της Αυτόνομης Κοινότητας της Μούρθια.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι μια σειρά από βράχια και τους όρμους κάνοντας ένα μοναδικό τοπίο κατά μήκος 17 χιλιόμετρα από παρθένες ακτές κατά μήκος του κόλπου της Mazarrón.
ΔΙΑΜΟΝΗ
Σε αυτό το υπέροχο μέρος, μόλις 50μ από την παραλία υπάρχει "Residencia de Medio Formación Ambiental de Calnegre", το παλιό Αρχηγείο της Guardia Civil ανακαινίστηκε πλήρως για την καταλληλότητά του ως ένα ζεστό ξενώνα μόλις 1 λεπτό από την παραλία. Το κτίριο αποτελείται από δύο μέρη - το κυριότερο που, μετά την ανακαίνισή του, χρησιμοποιείται ένα ξενώνα και μια επέκταση στο κεντρικό κτίριο που είναι η περιοχή διαμερισμάτων. Το κτίριο είναι κατασκευασμένο σε σχήμα "L" και διαθέτει εξωτερικό χώρο (πλατεία). Ο ξενώνας διαθέτει επίσης μια βεράντα και θέα στη θάλασσα.
Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν σε τετράκλινα δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο. Οι ξενώνες παρέχει κλινοσκεπάσματα, αλλά όχι πετσέτες, οπότε μην ξεχάσετε να τους πάρει! Υπάρχει μια σύνδεση Wi-Fi σε ξενώνα, ωστόσο, δεν λειτουργεί πολύ καλά. Ο καιρός τον Αύγουστο είναι συνήθως ζεστό (ή πολύ ζεστό :-)) και οι μέρες είναι ηλιόλουστες, έτσι σας συμβουλεύουμε επίσης να λάβουν τα γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα και καπέλο!
Puntas de Calnegre είναι ένα χωριό, ωστόσο, υπάρχουν μερικά μπαρ εδώ και ένα κατάστημα. Δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία σε αυτή την θέση και η μόνη δυνατότητα για να φτάσετε εκεί είτε με αυτοκίνητο ή ταξί.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες εδώ: http://www.alberguesdelorca.com/puntasdecalnegre.html
ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
- Οι νέοι εργαζόμενοι και εκπαιδευτές
- Οι ηγέτες της νεολαίας και των φοιτητών
- Συμμετοχή φορέων για το θέμα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Από 8 Σεπτέμβρη (ημέρα άφιξης) έως 16 Σεπτέμβρη (ημέρα αναχώρησης).
Συμπληρώστε τη φόρμα! Προθεσμία μέχρι τις 18 Ιουλ!
απαντώντας στις ερωτήσεις:
1). Εμπειρία στον τομέα της νεολαίας
2). Κίνητρό σας για να συμμετάσχουν σε αυτό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
3). Οι προσδοκίες σας από αυτό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

No comments: