Saturday, May 14, 2022

Το Τμήμα Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης εγκαινιάζει το κάλεσμα συμμετεχόντων για τη Νεολαία Εδώ: Δημοκρατία Τώρα!

 


Εδώ Νεολαία: Δημοκρατία Τώρα! Κάντε αίτηση τώρα για να λάβετε μέρος στην Εβδομάδα Δράσης Νέων του Συμβουλίου της Ευρώπης (Στρασβούργο, 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2022, DL 19 Μαΐου 2022, 11AM CET)
Το Τμήμα Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης εγκαινιάζει το κάλεσμα συμμετεχόντων για τη Νεολαία Εδώ: Δημοκρατία Τώρα! Η Εβδομάδα Δράσης Νέων του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο μεταξύ 27 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2022.
Η Εβδομάδα Δράσης Νέων είναι η ναυαρχίδα εκδήλωση της εκστρατείας Democracy Now | Democracy Now και της επετείου των 50 ετών του τομέα της νεολαίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ιρλανδικής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης και σε συνεργασία με τον Δήμο του Στρασβούργου.
Θα συγκεντρώσει ακτιβιστές, κοινωνία των πολιτών, κράτη μέλη και εταίρους του τομέα της νεολαίας για την ενίσχυση της εκστρατείας νεολαίας για την αναζωογόνηση της δημοκρατίας και τον εορτασμό της 50ής επετείου από τον τομέα των νέων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Διαβάστε περισσότερα στο http://democracyherenow.coe.int
και κάντε αίτηση στο https://youthapplications.coe.int/Application-forms

No comments: