Thursday, March 26, 2009

Ωρα της γης και Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα Κοάλα

Στην ώρα της γης αφιερώνεται η συναυλία του
Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα Κοάλα στην
Ανοιξιάτικη περιοδεία 2009 που θα πραγματοποιηθεί στις
29 Μαρτίου, στις Σέρρες στο Otro Bar με χορηγό επικοινωνίας το ΡοδονFM
Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα βρίσκονται σε ανοιξιάτικη περιοδεία και μετά τη Κρήτη συνεχίζουν με το δεύτερο σκέλος της, την Αθηναϊκή εμφάνιση στο After Dark στις 20 Μαρτίου, τη μοναδική επίσκεψη σε πόλη της Θεσσαλίας, στις 22 στο Βόλο, την πρώτη από τις δύο εμφανίσεις στο Μύλο της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και τις εμφανίσεις στη Μακεδονία και Θράκη από 24 έως 30 Μαρτίου. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η εμφάνιση στις Σέρρες, στο Otro bar στις 29 Μαρτίου. Μετά από αρκετούς μήνες στο στούντιο ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα, το συγκρότημα που τον συντροφεύει την τελευταία 3ετία, βγαίνουν να “δοκιμάσουν” τα νέα τους τραγούδια επί σκηνής, πριν κυκλοφορήσει το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του αγαπημένου δημιουργού.Έντονος ρυθμός, σκληρές αλλά μελωδικές κιθάρες, επικοινωνία με το κοινό από ένα συγκρότημα που όταν παίζει live δεν χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά. Από την άλλη οι στίχοι του Ζακ Στεφάνου, πιο ώριμοι και καυστικοί από ποτέ, σε άμεση σχέση με το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής, πραγματεύονται την εφήμερη πραγματικότητα, την αντίδραση, αλλά και τον έρωτα και την καθημερινότητα.Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τους δύο δίσκους του Ζακ Στεφάνου, (“Στο διάστημα δραπέτες” και “Ένας όμορφος κόσμος” παραγ. Δήμητρας Γαλάνη) διασκευασμένα από την μΠάντα-Κοάλα, επιλεγμένες διασκευές, και μια επιλογή κάθε φορά από τα καινούρια -υπο δοκιμή- τραγούδια.O Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα Κοάλα υπόσχονται ένα βράδυ που ΔΕΝ θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, ΔΕΝ θα ακουστούν λαϊκά τραγούδια και ΔΕΝ θα κατέβει από το ταβάνι ο Ζακ Στεφάνου. Μην το πείτε σε κανέναν, είναι μυστικό... "Είμαστε άνθρωποι, θα παίξουμε μουσική και θα περάσετε υπέροχα!"
Η μΠάντα-Κοάλα είναι οι: Διονύσης Κωνσταντινίδης – Ηλ. Κιθάρα, φωνητικάΛεωνίδας Κουγιουμτζόγλου – Τύμπανα,Ανδρέας Νικάκης – Ηλ. Μπάσο,Μάνος Στάγιας – Μηχανικός ήχου. Η περιοδεία συνεχίζεται έως τις αρχές Απριλίου σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Αίγιο, Άστρος, Χαλκίδα.
Ο Όμιλος Σερρών για UNESCO στις αρχές του έτους ζήτησε από την ΤΕΔΚ να συμμετέχουν οι Δήμου του νομού μας στην παγκόσμια εκστρατεία. Η ανταπόκριση ήταν θετική και άμεση. Έχει σημασία ν αναφερθεί ότι ο Δήμος Σερρών με παρότρυνση του φορέα μας ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στο δίκτυο πόλεων που υπέγραψαν την σύμβαση για μείωση των ρύπων ως το 2020 στις αρχές Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες . Για την εκδήλωση συνεργάζονται η ΠΡΑΞΙΣ ,η Οικολογική κίνηση Σερρών, η Team for the Worldμε χορηγό επικοινωνίας το Ροδον FM
.http://serres.gr/files/001/earth_hour/EarthHourteliko.html

No comments: