Wednesday, November 11, 2020

Είστε δημιουργός περιεχομένου; Γίνετε μέλος του πρώτου Youth Mediathon της UNICEF!

Μετά το COVID-19, οι νέοι –όπως και εσείς– αισθάνονται ότι δεν έχουν πλέον τον έλεγχο του μέλλοντός τους. Από τη διακοπή της σχολικής εκπαίδευσης, στην αύξηση του άγχους, στις προκλήσεις της εύρεσης της πρώτης δουλειάς σας και στηρίζοντας έναν πιο βιώσιμο πλανήτη. Είναι φυσιολογικό να είστε αβέβαιοι για τα επόμενα βήματα της ζωής σας. 

Τι γίνεται όμως αν μπορούσατε να πείτε στους ηγέτες τι θέλετε να δείτε αλλαγή και να βοηθήσετε άλλους νέους να κατανοήσουν και να αναλάβουν δράση; Αυτό ακριβώς είναι το UNICEF Youth Mediathon - για να βοηθήσετε νέους δημιουργούς περιεχομένου όπως εσείς να φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο για κάθε παιδί !

Παρακολουθήστε τις κύριες τάξεις μας, μάθετε με κορυφαίους δημιουργούς και επαγγελματίες αφήγησης και υποβάλετε το δικό σας περιεχόμενο.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MEDIATHON

Εικόνα
Λογότυπο νεολαίας mediathon

 

Το UNICEF Youth Mediathon είναι μια διαδικτυακή εκδήλωση δημιουργίας δεξιοτήτων που σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ως δημιουργός περιεχομένου και να αναπτύξετε περιεχόμενο σχετικά με τα θέματα που επηρεάζουν τους νέους σήμερα.

Παρακολουθήστε τις κύριες τάξεις μας, που φιλοξενούνται από κορυφαίους επαγγελματίες σε κορυφαίες δημιουργικές εταιρείες, όπως το Vidcon, το Ίδρυμα Wikimedia, το Vayner Media και άλλα. Και εφαρμόστε αυτά τα μαθήματα για να δημιουργήσετε και να υποβάλετε το δικό σας περιεχόμενο! Δείτε τις ενότητες "Μάθετε" και "Δημιουργία" παρακάτω.

110 τυχεροί υποψήφιοι κέρδισαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις ομαδικές συνεδρίες μας (24 Οκτωβρίου) και να γνωρίσουν και να μάθουν δεξιότητες αφήγησης από κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου, να λάβουν καθοδήγηση από έμπειρους επαγγελματίες σε δημιουργικούς τομείς και να συνδεθούν με άλλα δημιουργικά.

Η ομάδα Voices of Youth επέλεξε μια ομάδα από 110 νέους δημιουργούς από τους 4.000 περίπου που συμμετείχαν στο πρώτο μας Youth Mediathon! Τώρα απασχολούνται δημιουργώντας περιεχόμενο που θα δημοσιευτεί στο Voices of Youth και σε άλλες παγκόσμιες πλατφόρμες.

https://www.voicesofyouth.org/unicef-youth-mediathon?fbclid=IwAR2Wh4MmLcA1XkQM6fNCwbtJTzsmDy3srlmTQRVXsfvG_IbBsKqcB6zI0no

No comments: