Saturday, February 27, 2021

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Φυτών για τον Πλανήτη σας προσκαλεί!

 

Προτεινόμενη εικόνα για το "The Global Board σας προσκαλεί!"
13 Δεκεμβρίου 2020
 
 
 

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο σας προσκαλεί!

Αγαπητοί πρεσβευτές, Αγαπητοί Σύλλογοι,

Εμείς, το νεοεκλεγμένο Παγκόσμιο Συμβούλιο Φυτών για τον Πλανήτη, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια κοινή ψηφιακή συνάντηση .

Όπως γνωρίζετε, ο οργανισμός μας, Plant-for-the-Planet, ευδοκιμεί σε πολλές εκπληκτικές δραστηριότητες που εκτελείτε σε όλο τον κόσμο, όπως ο σχεδιασμός και η διοργάνωση ακαδημιών, η φύτευση νέων δέντρων και πολλά άλλα! Η κύρια λειτουργία μας είναι να υποστηρίζουμε Clubs and Ambassadors, επομένως, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε περισσότερα, να μάθουμε από εσάς και να μάθουμε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε εσάς και τους τοπικούς συλλόγους σας Εάν δεν έχετε ακούσει για το Παγκόσμιο Συμβούλιο, ή δεν έχετε επαφή με το Παγκόσμιο Συμβούλιο, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2021 στις 4 μ.μ. - 5 μ.μ. UTC μέσω Zoom. Μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στη συνομιλία μας μέσω αυτού του συνδέσμου .

Η ατζέντα μας:

  1. Γνωρίστε ο ένας τον άλλον - όλοι θα παρουσιάσουν σύντομα τους εαυτούς τους
  2. Τι σημαίνει το Plant-for-the-Planet; - Ενημέρωση
  3. Πώς λειτουργεί το Global Board; - γνωρίστε τη δομή και το έργο μας
  4. Τι κάνει το Plant-for-the-Planet Club; - γενικές πληροφορίες και φυσικά
    • Οι ερωτήσεις και οι προτάσεις σας!

Λάβετε μέρος στη συνάντηση και γίνετε μεγαλύτερο μέρος του Plant-for-the-Planet!

Αν θέλετε να γνωρίσετε το νέο Global Board εκ των προτέρων κάντε κλικ εδώ . Εκεί παρουσιάζονται τα νέα μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου 2020/2021.

No comments: