Saturday, February 20, 2021

Youth for Exchange and Understanding International - SEND US YOUR PICTURE

 




https://www.facebook.com/YEUWorld/photos/a.360396020665335/3783856788319224/

 
Η YEU γιορτάζει την 40ή επέτειό της και το κάνουμε, θέλουμε να συλλέξουμε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων YEU! Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια υπέροχη συλλογή φωτογραφιών που συγκεντρώνει όλα τα είδη των αναμνήσεων που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των 40 ετών ύπαρξης του YEU. Θέλουμε να έχουμε το δικό μας άλμπουμ YEU Faces, όπου θα είστε οι πρωταγωνιστές.
Εάν είστε ο τυχερός που κατέχει οποιαδήποτε φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης YEU, στείλτε τις σε εμάς Από το 1981, όταν ξεκίνησε η YEU, μέχρι το 2021! Όλες οι αναμνήσεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.
Εάν έχετε πολλά, επιλέξτε ένα που είναι ξεχωριστό για εσάς. Χρειαζόμαστε μόνο τις ακόλουθες απαιτήσεις:
Καθορίστε το έτος, τον τόπο και το συμβάν στο οποίο πραγματοποιήθηκε
Τα ονόματα των ανθρώπων στην εικόνα
Μια πρόταση που περιγράφει την εικόνα, τη μνήμη, τα συναισθήματα που σας προκαλεί αυτή η εικόνα.
Πού και πώς μπορείτε να τα στείλετε; Μπορείτε να τα στείλετε ψηφιακά στην ακόλουθη διεύθυνση email: rocio@yeu-international.org
Εάν έχετε φίλους που ήταν επίσης μέρος μιας εκδήλωσης YEU, ενθαρρύνετέ τους να συμμετάσχουν. Όσο περισσότερες φωτογραφίες λαμβάνουμε, τόσο καλύτερο θα είναι το άλμπουμ φωτογραφιών, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να χάσει και στείλτε μας όσες θέλετε (με περιγραφές φυσικά)! Το άλμπουμ φωτογραφιών «YEU πρόσωπα» θα δημοσιευθεί ψηφιακά και θα εκτυπωθεί σε έντυπη μορφή κατά τη διάρκεια του έτους όπου οι φίλοι σας YEU και εσείς θα είστε στο προσκήνιο! Ετοιμος?! Τους περιμένουμε ήδη!

No comments: