Thursday, February 25, 2021

Η διάσκεψη νεολαίας της ΕΕ κατά τη διάρκεια της γερμανικής προεδρίας

 



Η διάσκεψη νεολαίας της ΕΕ κατά τη διάρκεια της γερμανικής προεδρίας πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου 2020 σε ψηφιακή μορφή. 200 συμμετέχοντες από περίπου 40 ευρωπαϊκές χώρες συζήτησαν διερεύνησαν, συζήτησαν και εργάστηκαν στα θέματα της νεολαίας, της δημοκρατίας και της συμμετοχής και ανέπτυξαν ιδέες και απαιτήσεις για το πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της νεολαίας # 9 «Διάστημα και συμμετοχή για όλους». Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των εφημερίδων που τεκμηριώνουν τα αποτελέσματα της Διάσκεψης για τη Νεολαία της ΕΕ και παρέχουν περαιτέρω ανάγνωση για τα θέματα της.

Περίληψη συγκομιδής

Μια λεπτομερής έκθεση σχετικά με το συνέδριο με βάση το έργο της Harvesting Team, μιας ομάδας νέων που τεκμηρίωσαν το συνέδριο. Μεταβείτε στην Περίληψη συγκομιδής .
Περίπου 40 σελίδες + 60 σελίδες παραρτημάτων - Για εις βάθος ανάγνωση

Κύρια αποτελέσματα

Το έγγραφο επικεντρώνεται στα πολιτικά αιτήματα που διατυπώθηκαν στο τέλος της διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένων βασικών πτυχών από τις συζητήσεις που οδηγούν στις εξελίξεις των απαιτήσεων. Μεταβείτε στα Κύρια αποτελέσματα.
15 σελίδες - Για διαδικασίες παρακολούθησης

Έκθεση συνεδρίου

Η Έκθεση του Συνεδρίου δίνει μια επισκόπηση του τι ήταν το συνέδριο. Βάζει το συνέδριο σε ένα πλαίσιο και εξηγεί πώς δημιουργήθηκε το πρόγραμμα. Το επίκεντρό της έγκειται στα αποτελέσματα του συνεδρίου και σε τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Μεταβείτε στην Αναφορά συνεδρίου.
13 σελίδες - Για μια επισκόπηση του συνεδρίου

Καρτ ποστάλ

Οι επτά απαιτήσεις των εκπροσώπων νεολαίας της ΕΕ μπορούν να προβληθούν ως πολιτικές απαιτήσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή εργασία των οργανώσεων νεολαίας. Οι επτά ψηφιακές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους για τη διάδοση των απαιτήσεων των νέων στην Ευρώπη. Μεταβείτε στις καρτ-ποστάλ.
7 καρτ-ποστάλ - Για να διαδώσετε ευρέως τις απαιτήσεις

Νέα & άρθρα

Έχουμε ήδη δημοσιεύσει διάφορα νέα και άρθρα πριν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στον ιστότοπό μας. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Συνεδρίου Νεολαίας της ΕΕ .

https://www.dbjr.de/en/article/ergebnisse-der-eu-jugendkonferenz/?utm_source=YO%21News&utm_campaign=ddb11b7952-EMAIL_CAMPAIGN_2021_02_08_12_20_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_6f0c27976b-ddb11b7952-104511761

No comments: